Ce nu ți-am spus la cafea

Interesant gând al sufletului…

ZurliuBlog

Teoria buclelor e mult mai bună decat teoria supracorzilor pentru înțelegerea Universului. E singura care justifică singularitatea. Acea stare infernală a nimicului inițial. Bucla nu e particulă. Nici undă. E un multiplu întreg al constantei lui Planck. O dimensiune de energie înmulțită cu timp.

Perfect în iubire am fost doar pe la cinşpe ani. Apoi m-am deprofesionalizat. Iubirile n-au mai purtat niciodată rochia aceea de stambă, vaporoasă. Uneori fug. Ca o procedură de mentenanță postgaranție. Habar n-am ce trebuie să repar. Un Dorel al cuvantului.

Viața, lanț infinit de cauze şi efecte, legate necesar şi mecanic. Îmi curăț sufletul cu betadină după fiecare păcat. Raman pete urate după badijonare. Cei tari  folosesc alcoolul.

Notarii au afişat tarifele pentru legalizarea rugăciunilor şi a declarațiilor de dragoste necesare intabulării sufletului. Sunt sensibil egale.

Vezi articolul original

19 gânduri despre „Ce nu ți-am spus la cafea

 1. ÎMI PLACE PROVOCAREATA ! MERCI AURELIA DRAGA !
  Assabis,Zurliublog, Castanman, este un geniu al metaforelor filozofico-stiintifico-dogmatice pe care de multe ori nu-l întelegeam decât prin consultarea DEX-ului, însa dpmdv. pierdut în hiperspatiul haosului absolut, paradoxal dintre material si spiritual, de o perceptia exagerata cognitiv-obiectiva. Un dusman al meu virtual, declarat oficial, dintre alti câtiva Don Juni si June Prime care-si etaleaza IQ-ul elevat prin virtual, însa tocmai acestia ma atrag mai mult, deoarece îmi plac la nebunie provocarile si duelurile de cuvinte, învatând câte ceva bun si antrenându-ma în acelasi timp, deoarece eu sunt un „Nimeni ipocrit, libidinos, nul, 0 (zero) agramat, dus cu pluta, psihopat”, catalogat de câtiva prieteni virtuali, lipsit de studii universitare „înalte” si de calitatile retoricii literare, iar aceste defecte mi le asum cu toate consecintele si efectele benefice care ma fac sa ma simt onorat de Tatal meu ceresc.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Nu știu ce ai înțeles tu din tot ce scrie zurliul, dar îți spun sincer că este un tip direct și nu falsează printre cuvinte cum o fac mulți. Asta îmi place la oameni, să fie direcți, spontani, fără a alerga să caute cuvintele potrivite în a arăta lucruri atât de simple! 🙂

  Apreciază

 3. „Sarpele” întotdeauna o va atrage, si amagi pe „Eva” prin siretlicuri, prin minciuni si metafore îmbârligate, dulci, placute la vedere (aparent) si bune la gust (pe moment) apoi…un continuu, atemporal si nesfârsit gust amar si REGRETE, zic si I0′, Adam2 ! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 4. Sincer, eu cred ca astfel de personalitati sunt sensibile si labile, persoane izolate de societate, ce-si alimenteaza rationamentul cu filozofiile elevate, cognitiv-obiective, relationând doar cu ei însisi, plini de trufie si aroganta, fata de cei mai putin dotati intelectual.
  Aceste persoane sufera de un gol perpetuum sufletesc, pe care-l ascund în cuvinte-metafore, si chiar au nevoie de IUBIRE, raniti în amorul propriu, nerecunoscându-li-se valoarea se închid în propria bula stralucitoare, consumati de IQ-ul elevat, autodistrugîndu-se sufleteste si adâncindu-se în abisul întunecat, creat de ei însisi.
  Când sunt provocati, si le sunt scoase la Lumina Divina caracterele ascunse, se comporta asemeni mahalagiilor de ultima speta. Trec de la extaz la agonie extrem de usor, devenind din îngeri, autentici demoni, ceea ce îi face inabordabili de catre cei care nu-i ovationeaza, simtindu-se mereu frustrati.
  Si eu îi citesc cu drag, si chiar ma amuz de articolele acestor superinteligente artificiale de la care chiar mai învat câte ceva. 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  1. Cine nu se izolează bare-m o dată-n viață??
   Toți avem momente în care avem nevoie doar de noi, nu trebuie să condamnăm această stare…
   Toți suntem răniți o dată sau de mai multe ori în viață, dar această stare incomodă nu trebuie să ne schimbe.

   Apreciază

 5. Unde-i Lumina Divină care te-ar determina să accepți omul așa cum este?
  Unde-i îngăduința, înțelegerea, iscusința?
  Vezi, tu, una spunem alta facem…
  De aici diferența între naturalețe, spontaneitate și a fi cu adevărat Om?! 🙂

  Apreciază

 6. Pai, cine a zis ca nu accept omul asa cum este ? Eu nu am nimic cu aceste entitati din umbra, ascunse prin virtual, de propriile lor frici si lasitati, care cred ca sunt protejati de aceasta iluzorie lume imaginara, inexistenta, asemeni vaporilor care apar si dispar dupa cum bate vântul, risipindu-i pretutindeni prin acest labirint înselator.

  Apreciat de 1 persoană

 7. Astăzi cineva a încercat să-mi spargă parola la Google,
  nu știu dacă a reușit sau nu, dar mă gândesc:
  Ce dorea să vadă? Și de ce a făcut-o?
  Aș putea să mă supăr pe comportarea lui,
  atâta timp cânt nu știu cine este și cum gândește?
  Ce pot afirma, e că
  o astfel de atitudine este aiurea și mă amuză! 🙂
  Totuși, neștiind că am contul protejat i-am aflat IP și adresa pe care a folosit-o. 😛

  Labirintul virtualului este periculos pentru cei naivi,
  nu pentru cei care au avut capacitatea să-l înțeleagă așa cum este! 😉

  Apreciază

 8. Mie n-au decât sa-mi rascoleasca toate acesarile virtuale, deoarece nu am nimic de ascuns. Ce gândesc aceea scriu fara interdictii si/sau prejudecati, deoarece sunt cu adevarat LIBER ! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 9. Iar dacă vreau să folosesc jocul minții, știu s-o fac, pot recunoaște ca am făcut-o de câteva ori să pot scoate masca unei umbre. 🙂 Ce a ieșit, s-a deconspirat cu propria-i falsă armă! 😛 Crezând că mi-a făcut un rău, dar nu știe că mi-a făcut un bine! 🙂

  Apreciază

 10. Nu e chiar așa! Cu toate că un colaborator în ale locurilor prin care am colindat mi-a scris o dată:
  Aurelia, din câte am observat tu te înțelegi mai bine cu bărbații decât cu femeile?!

  Normal! Ce-aș avea de împărțit cu ei?? Cu femeile e cu totul altceva, devin invidioase, devin geloase, frustrante chiar, din cauza transparenței mele, ele crezând că am private multe, ceea ce nu-i adevărat! 🙂

  Apreciază

 11. Nu e de mirare ce-mi spui, deoarece si partenera mea actuala, îmi spune aceleasi lucruri, deoarece nu-i plac genul de femei care fac bisericute si stau la suete. Are alte preocupari care cer multa responsabilitate, mai cu seama ca lucreaza în domeniul cel mai sensibil al vietii…sanatate.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s