Să-i dăruim minții repere

)-stones

   Dacă ne lăsăm mintea doar să facă socoteli, doar să proiecteze diferențe între semeni, înseamnă că ne batem joc de ea, o subestimăm… Uităm că în interiorul nostru se află un univers în format micro, toate aspectele la care ne putem raporta sub aspect angelic.

   Dacă ne vom raporta doar la mentalul inferior, înseamnă că ne blocăm cunoașterea de sine, devenind introvertiți, căutând mereu tot felul de scuze, prin care ne-am justifica atitudinea.

   Din acest motiv trebuie să-i dăruim minții repere prin care să înțeleagă, un anumit comportament sau o anumită atitudine, așa va avea posibilitatea să nu mai stagneze într-un mental inferior.

   Pentru a evolua, pentru a ieși din mentalul inferior, presupune să ne punem, din când în când, întrebarea: Dacă mă comport așa, ce voi obține?

Iisus spunea: “Credința ta te va mântui!”.

   El nu se referea doar la credința în El, se referea la credința în ceea ce este Lumină și Virtute. Credința este cea care îți aduce mântuirea, practic îți transformă ființa și te aduce pe o direcție corectă.

   Nimeni și nimic nu te poate transforma, nici biserică, nici alte metode, atâta timp cât nu gândești creativ, dacă nu construiești cu ajutorul minții energii pozitive, în interiorul tău, în jurul tău…

   Dacă stresul, măcinările interioare, ne acaparează, trebuie să spunem: Stop!… încercând să ne relaxăm. Sunt atâtea lucruri care ne plac și ne determină să zâmbim, să fim veseli și echilibrați, ele ne vor crea stări prin care să eliminăm starea de stresați, răutăcioși, egoiști… cu noi înșine și cu cei din jurul nostru.

11 gânduri despre „Să-i dăruim minții repere

 1. Mintea nu „proiectează” doar diferențe intre semeni, proiectează multe altele, chiar propriul viitor, poate viitorul apropiaților, poate viitorul celorlalți.
  Dar, uneori, caracterul joacă feste, scote la iveală ceea ce este mai murdar. Cum o fi să spui azi „Pe 10 august a fost lovitură de stat” și peste două zile să negi,. Arată un caracter josnic. Probabil, pentru a obține vânatul ar impusca-o și pe mă-sa.

  Apreciat de 2 persoane

  1. Florine, tot încerc să schimb subiectele postărilor în ideea de a te duce pe alte tematici, dar văd că obsesia ta bolnăvicioasă nu te poate salva! 😉 De azi au început cei din Noua Zeelandă să voteze, așa că, stop campanie! 🙂 )) Încearcă să mergi pe firul adevărat al textului… și fii creativ în frumos, nu în polemici de doi bani de cele mai multe ori copiate de la alții!

   Apreciază

 2. Bună dimineața, Aurelia ! 🙂
  Individul care o tot ține langa, langa , ca berbecul talanga 😦
  a declarat ca și mentorul său, Klaus WERNER Johannis ,
  din motive doar de el știute dar de mine bănuite 🙂
  ” RĂZBOI TOTAL PSD ” și…………………,
  chiar și la o POSTARE apolitică,
  răspunde ( comentează) cu ce-l duce capul plin de ură, învrăjbire și frustrare ……………..
  Părerea mea :
  – NU-l mai băga în seamă ! 🙂
  Îți ÎNTINEAZĂ blogul frumos și APOLITIC …………………
  Cu bine,
  Alioșa ! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  1. Lasă-l, eu i-am creat această șansă într-o singură săptămână, să văd ce face cu ea! Și a făcut ce știe! 😉 Indiferent de subiectul postat, el a ajuns tot la ce știe mai bine! Nu-l putem condamna! Așa este el, nu-l putem schimba noi sau altcineva! Eu i-am oferit platforma potrivită! 😉

   Apreciază

  1. Bună seara, ane! 🙂
   Nu, nu mă va schimba nimeni!
   N-au fost puțini ceai care au încercat,
   în final am rămas ceea ce sunt cu adevărat! 😉
   Este benefic când înveți să te cobori și să te ridici
   la nivelul celor din jurul tău! 🙂
   Mulțumesc pentru sfat și îmbrățișare!
   Seară plină cu iubire!

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s