Știi ce contează în viață?

Știi ce contează în viață? Contează să fii Tu mulțumit de tine însuți. Să ai pace și liniște acolo, în interiorul tău. Să găsești frumosul în inima, sufletul și gândurile tale. Să nu cauți aprobarea și aprecierea oamenilor, te vor critica dacă vei fi altfel decât ei. Dacă dăruiești ceva, fă-o din inimă, nu aștepta […]

via ©️ Știi ce contează în viață? — Licurici

8 gânduri despre „Știi ce contează în viață?

 1. Adevarat, contează foarte mult sa fii mulțumit de tine și sa te simți bine in pielea ta dar nici nu putem fii indiferenți de cum suntem percepuți de ceilalți și chiar ne facem mai multe griji, fiindcă cred ca sta in natura nostra a fim mulțumiți de noi dar și sa mulțumim pe ceilalți. Cu mare drag va doresc o seara senina și liniștita!

  Apreciat de 2 persoane

  1. Bună seara, Aila! 🙂

   Imagine internet

   Draga mea, cu siguranță ești mai tânără decât mine și mai crezi în perceperea celorlalți, dar va veni timpul și-ți vei da seama că, de multe ori, faci totul să fie bine și rezultatul este uneori atât de nul, încât rămâi cu-n gol în suflet, pe care cu greu îl mai poți umple. Aceste goluri se pot micșora sau mări, depinde doar de noi cum le vom gestiona. Când ajungi să te pui pe primul loc și să fi mai preocupat de tine, devii mai puternic, ți-o spun eu, nu mai contează cum te vor percepe cei din jurul tău, ajungi să ai sufletul plin cu stări care nu-ți vor mai lăsa goluri. 😉 Mulțumesc pentru comentariu! Seară frumoasă!

   Apreciat de 1 persoană

   1. Multumesc frumos. Nu stiu ce sa spun poate cu timpul ma voi schimba dar putin probabil dar totusi nu imposibil cand esti dedicata celor din jur trup si suflet si traiesti doar pentru ei, faci totul doar pentru ei, sa te pui pe primul lor e de neconceput. Seara frumoasa!

    Apreciat de 1 persoană

   2. Nu m-ai înțeles…
    Când te pui pe primul loc, poți dărui fără să aștepți ceva de la cei din jur, încât, nu te mai afectează cum se vor comporta! Pentru că, cel ce dăruiește și dorește bine celor pe care-i întâlnește, nu se poate schimba. 😉

    Apreciat de 1 persoană

   3. Eu daruiesc si nu am asteptari si nici nu am avut vreodata si nu ma refer la partea materiala, eu ma refer la emotii, sentimente deci ofer neconditionat iubire, nu ma plang ca nu as primii suficienta afectiune si iubire, nici pe departe, dar sunt sensibila la comportamente si vorbe si ma afecteaza. Nu pot spune ca nu imi pasa. O zi frumoasa!

    Apreciat de 1 persoană

   4. Bună dimineața, Alia! 🙂
    Vezi? Sensibilitatea ne dăruiește acele goluri care ne pot afecta… Va veni timpul să nu te mai afecteze nimic. Mulțumesc pentru comentarii! Îți doresc o dimineață binecuvântată iar ziua să-ți fie zbor deasupra tuturor comportamentele care te pot afecta!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s