Vise, AlbAtrosule, vise…

  Uneori mă îngrijorez din orice, cu toate că îmi trece în cinci minute… Caut rapid cântarul de echilibrare, citesc o carte, ascult muzică sau citesc lucrurile trăsnite de care e plin internetul și încep să râd, să fredonez, chiar să și dansez. Mă îngrijorează religia-n care găsești orice, dar nu credința în bunul sens al Divinului. Mă îngrijorează politica când politicienii nu respectă legile pe care noi le respectăm, dacă nu le respectăm suntem taxați, când ei ne impun cum să trăim, cum să murim. Mă îngrijorează mas-media care ne manipulează cum dorește, precum un spectacol în care personajul principal ne este propria noastră înțelegere, de ajungi să nu mai înțelegi nimic. Mă îngrijorează lipsa bunului simț, te întâlnești cu ea la fiecare pas și-ți vine să te întrebi: ”Unde le-o fi cei șapte ani de acasă? ” Acum mă îngrijorează și masca de protecție, când o pun simt că nu mai văd, căci mi se aburesc ochelarii, că nu mai pot respira și mă gândesc la sursa acestei pandemii și la câte nelegiuiri o mai naște… 

   Am început să evit tot ce-mi poate afecta sensibilitatea sufletului, cred că voi ajunge o izolată de lumea din exterior, undeva într-un vârf de munte înconjurată de natură în care fauna crește nestingherită, unde păsările ciripesc liniștitor, unde animalele te privesc surprinse și încet, încet, încep a te iubi. 

   Mi-aș dori o Românie cu oameni strălucitori și plini de omenie, cu acei oameni verticali care prin exemplul lor ne pot uni nu destabiliza, cu acei oameni care nu-și doresc puterea doar pentru ei, ci acea putere națională-n revigorarea țării, nu oameni ce se gudură când li se pune-n piept o tinichea.

Vise, AlbAtrosule, vise…

   Întoarce-ți fața către tine și îmbunătățește-ți iubirea de sine, fii atentă în primul rând cu tine, la visele și speranțele tale și nu uita să înveți să devii din ce în ce mai bună.

19 gânduri despre „Vise, AlbAtrosule, vise…

 1. Priveste-te-n oglinda,
  iubeste-te pe tine,
  căci dreapta ca si stânga,
  lucreaza pentru tine.
  Nu mai privi afara,
  când ploua si-i furtuna,
  doar noaptea ne separa,
  în casa-i vreme buna !

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s