7 gânduri despre „Cea mai prețioasă călătorie

 1. Calatoria catre noi însine, este o lupta continua cu propriul sine (ego) o schimbare radicala a perceptiei vechilor legi si sensului de A fi. O oprire într-o halta oarecare, meditatie si o reconfigurare (întoarcere la 180°) contra directiei în care merge majoritatea lumeii, condusa de sistemele carteziene aparente, subiective, relative, omenesti, „orbita” de iubirea lucrurilor percepute obiectiv, materiale, trecatoare, schimbatoare, de mica valoare, gândite, proiectate si create de mâna omului evoluat, inteligent, care a dezvoltat relatiile si schimburile comerciale internationale, într-o competitie lipsita de adevarata si nemuritoarea valoare, care consta în dragostea AAAE, neconditionata, fara prejudecati…sacrificatoare.

  „Asa vorbeste Domnul: „Stati in drumuri, uitati-va si intrebati care sunt cararile cele vechi, care este calea cea buna: umblati pe ea, si veti gasi odihna pentru sufletele voastre!” Dar ei raspund: „Nu vrem sa umblam pe ele!”
  Am pus niste strajeri peste voi: „Fiti cu luare aminte la sunetul trambitei!” Dar ei raspund: „Nu vrem sa fim cu luare aminte!”
  De aceea, ascultati, neamuri, si luati seama la ce li se va intampla, adunare a popoarelor!
  Asculta si tu, pamantule! Iata, voi aduce peste poporul acesta o nenorocire care va fi rodul gandurilor lui; caci n-au luat aminte la cuvintele Mele si au nesocotit Legea Mea.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s