Rezultatul de ieri ne va atinge pe toți!!

„A mai murit un partid istoric!

A scris filosoful Mihai Șora pe rețeaua de socializare.

„Vă dați seama că nu este vorba doar despre viitorul unui partid, da? Că rezultatul de astăzi ne va atinge pe toți, într-o formă sau alta…? Că nu asistăm la un simplu spectacol unde râdem și suspinăm, strângem din dinți și ne enervăm…?

Că – între un om cu bune și rele, pe care îl știm de 30 de ani, și un altul, scos peste noapte din joben, cu vădite puseuri autoritare și dezechilibre emoționale, lipsit de cultură politică ( și de orice cultură, altminteri ), un mincinos patologic cu proptele ascunse în culise ori la vedere – alegerea ar trebui, de fapt, să fie spontană și simplă…?

Și mai vine și iarna…”

„Dragi colegi, am spus de mai multe ori, acest vot mă onorează şi mă responsabilizează. În acelaşi timp,  trebuie să fiu sincer şi să vă spun că nu mă surprinde alegerea dummneavoastră, pentru că am spus din primul moment că echipa câştigătoare e singura soluţie pentru PNL. În acelaşi timp, vă promit că voi fi preşedintele liberalilor, indiferent pentru cine aţi votat astăzi. De astăzi suntem un partid unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic, PSD. Această nu a fost doar o campanie, a fost o mişcare care începe cu PNL şi care va schimba România în bine. Vă mulţumesc tuturor şi împreună construim România liberală. Mulţumesc!!”

PSD, după alegerea noului șef PNL:

„Cîțu, te așteptăm la moțiune!!” 🙂 ))

14 gânduri despre „Rezultatul de ieri ne va atinge pe toți!!

 1. Buna drag AlbAtros frumos…!
  O noua declaratie de razboi de 30 de ani, între frati (români?) deveniti în timp aprigi dusmani… Trista perspectiva toamnei Doamnei RoMânia !
  O duminica binecuvântata si senina, învesmântata în bucurie sufleteasca, pace si Lumina Divina !

  Apreciat de 1 persoană

  1. „Adevărul s-a făcut nevăzut, şi cel ce se depărtează de rău este jefuit. Domnul vede, cu privirea mânioasă, că nu mai este nicio neprihănire.
   El vede că nu este niciun om şi Se miră că nimeni nu mijloceşte. Atunci braţul Lui Îi vine în ajutor şi neprihănirea Lui Îl sprijină.
   Se îmbracă cu neprihănirea ca şi cu o platoşă, Îşi pune pe cap coiful mântuirii, ia răzbunarea ca o haină şi Se acoperă cu gelozia ca şi cu o manta.
   El va răsplăti fiecăruia după faptele lui, va da potrivnicilor Săi mânia, va întoarce la fel vrăjmaşilor Săi şi va da ostroavelor plata cuvenită!
   Atunci se vor teme de Numele Domnului cei de la apus, şi de slava Lui, cei de la răsăritul soarelui. Când va năvăli vrăjmaşul ca un râu, Duhul Domnului îl va pune pe fugă.
   „Da, va veni un Răscumpărător pentru Sion, pentru cei ai lui Iacov care se vor întoarce de la păcatele lor”, zice Domnul.
   „Şi iată legământul Meu cu ei”, zice Domnul: „Duhul Meu, care Se odihneşte peste tine, şi cuvintele Mele, pe care le-am pus în gura ta, nu se vor mai depărta din gura ta, nici din gura copiilor tăi, nici din gura copiilor copiilor tăi, de acum şi până-n veac”, zice Domnul.”

   Apreciat de 1 persoană

  2. Bonjour, mystérieux ! 🙂

   Je ne m’inquiète sûrement que pour moi,
   la politique est très glissante … 😉

   Beau lundi et la semaine qui commence à être bénie en tout et en tout !

   Merci pour les commentaires et le clip ! 🙂

   Apreciază

 2. Eu zic ca Sora nu e un etalon, cel putin pentru mine nu este. In tinerete a activat in partidul comunist francez, are relatii si „butoane” in Franta, e mason ca si Ciolos iar ca om imi aduce putin amar. La 98 ani s-a insurat cu o tipa cu 56 ani mai tanara 😂😂😂😂, ma gandesc ca a fost o mare iubire intre ei 😂😂😂.
  Deci, Sora datorita „butoanelor” din Franta il doreste pe Catu plecat deoarece asa o sa vina Ciolos la guvernare, care are tot „butoane” in Franta

  Apreciat de 1 persoană

  1. Bună dimineața, Cristi! 🙂
   Nu mă interesează ce ascund, mai ales dacă sunt masoni sau ce-or fi ei…
   Problema este că ceea ce a postat Mihai Șora, la cei peste 100 și de ani, e un mare adevăr, asta am vrut să scot în evidență, plus că în discursul noului președinte, fiind și prim-ministru, nu a amintit nimic de ce va face pentru țară, doar că, tot pesediștii sunt dușmanii lui, ai lor. 😉

   Apreciat de 1 persoană

  1. Bună dimineața, faraoane! 🙂

   Trăim într-o lume complexă, iarna nu-i ca vara…

   Toți acei ce-ntreaga vară
   n-au muncit din zori și pănă-n seară,
   toamna nu le aduce roade bogate,
   fructe, legume și bucate
   ci doar reproșuri nenumărate… 😉

   Iar cu vaccinarea mea
   nu-i problema lor sau a ta! 😀

   Apreciază

      1. Numai că, prin vaccinare, șansele mele la o formă gravă au scăzut semnificativ, adică cei vaccinați sunt mai în siguranță.
       Propria siguranță este treaba fiecărui nevaccinat. Problema comună este doar presiunea pe sistemul medical, oricum precar și de calitate proastă, de exemplu, reducerea accesului altor bolnavi și, de ce nu, cheltuielile pentru tratarea unui nevaccinat.

       Apreciat de 1 persoană

      2. Mda, pe tine te interesează doar propria ta sănătate…
       Eu cea nevaccinată am datoria omenească să mă protejez pe mine și pe cei din jurul meu, ocolind focarele, respectând restricțiile, limitându-mă doar la activități ce nu mă pun în situații dificile. Plus că sunt pensionară, dacă doresc nu mă ”răsfrâng” în locurile aglomerate ce sunt un focar sigur. 😀

       Apreciat de 1 persoană

      3. Faraoane, încă gândesc logic și conștient de ce-mi poate face rău.
       Sunt și am fost un temperament ce nu a făcut ceva impus, am făcut doar ce am gândit că este corect pentru mine și pentru cei din jurul meu fără a fi controlată de mediul înconjurător. 😉

       Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s