Faraoane, faraoane…

Nu te mai chinui! Stai liniștit cu masca pe figură.

Oricum nu mă mai las ademenită de comentariile tale…


Ciocul mic și joc de gleznă, ca în armată! 

15 gânduri despre „Faraoane, faraoane…

  1. Ar fi culmea să fiu agreată de toată lumea…😃 Faraonul e unul din multele exemple care se „alimentează” cu energia pozitivă a celor pe care-i întâlnește, împrăștiind în jur doar energie negativă, din acest motiv am încetat să-i mai cânt in strună. Chiar dacă nu-i mai răspund el continuă să-mi lase tot felul de comentarii. Din acest motiv am postat acest text. Poate așa va înțelege și va înceta să-mi mai scrie.😃

   Apreciat de 1 persoană

    1. Care Goe, cel cu arca? 🙂 Dacă este acela, îmi închipui ce-ți făcea, pe mine m-a făcut în toate felurile la faraon, dar l-am ignorat și făcea spume, mult timp făcea referire la mine, parcă l-aș fi atacat cu bombe intenționat, prin comentarii nerecepționate… 🙂 ))

     Apreciază

      1. Din pacate nu intelege ca multi de varsta lui ( sigur nu-i de a noastra) ca libertate nu inseamna sa-ti bati joc de celalalt, ca nu tot ce poti face iti este si de folos si mai ales ca orice actiune a ta are o riposta din partea celuilalt!
       Deci el pretinde sa ii dau voie sa ma injure pe blogul meu, pe banii mei pe baza dreptului lui de opinie si mie mi-ar interzice daca ar putea sa il restrictionez adica sa am si eu opinia mea! Nu e normal la cap, crede-ma!

       Apreciat de 1 persoană

  2. Astea sunt riscurile in virtual nestiind cine se ascunde cu adevarat dupa ecranul calculatorului, telefonului iar uneori ni le asumam..
   Dar faptul ca mesajele sunt indecente, merita blocarea. Si eu la fel procedez!
   O zi buna langa cei dragi si buni! ❤️

   Apreciat de 2 persoane

   1. Da, Anita, riscurile virtualului, dacă nu ești precaut întri într-un șir lung de comentarii inutile… Norocul că-i poți bloca când ajungi să le cunoști temperamentul. 🙂 Mulțumesc pentru urare și comentariu! O zi de sâmbătă frumoasă și un sfârșit de săptămână binecuvântat cu iubire alături de cei dragi!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s