A scrie

A scrie nu înseamnă a aduce câteva cuvinte împreună pentru a compune versuri sau proze fermecătoare, este mult mai profund. Scrierea este o punte care permite oamenilor să-și exprime sentimentele și să-i facă pe alții să trăiască fiecare cuvânt pe care îl citesc. Poezia, proza, există pentru a-i îndepărta pe oameni de ură îndreptându-i spre iubire, de a-i îndepărta de violență și-ai apropia de înțelegere, respect, iertare. Scrierea este de-a ajuta să înțelegem mai bine viața și să-o trăim cu mai multă pasiune.

Desenați o imagine nebună, scrieți un poem, o poveste, cântați un cântec și ”fredonați” un dans, astfel viața, indiferent de trăirea ei, va fi mai blândă, mai plăcută și mai plină.

Ce este omul, a cărui viață, în cel mai bun caz, nu este decât o întindere?

O întrebare pe care ar trebui să ne-o punem mereu.

Omul este o floare cu înfloriri și parfumări ce se sting pentru a se reînnoii, astfel încât prospețimea lui se înnoiește-n fiecare etapă a vieții.

Omul este o carte pe care trebuie s-o citim, cu inima, cu sufletul, pentru a o înțelege.

13 gânduri despre „A scrie

  1. Sin lugar a dudas que cuando escribimos dejamos percibir la distancia entre la palabra y su referente, sea una idea, un objeto o una emoción. Una excelente descripción de tu parte que llena todos los tópicos de la razón de escribir. Saludos Aurelia.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Hola Manuel! 🙂 Soy una persona múltiple, para mí todo puede cambiar, desde el romance, hasta la alegría, hasta la lucidez, una amalgama de estados que me mantiene en el equilibrio del alma, que no envejecerá, seguirá siendo un niño mimado. 😉 Gracias por tu comentario! Todo lo mejor para abrazarte.

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s