Savage Rose ~ For Your Love și Pictorul Bryan Larsen

Bryan Lamont Larsen Jr. este un pictor realist american, născut în Salt Lake City, Utah pe 12 februarie 1975, desenează și pictează încă din copilărie. În tinerețe a fost, de asemenea, fascinat de matematică și știință și a găsit întotdeauna modalități creative de a amesteca cele două lumi.

După ce a dobândit o bază solidă în artă în timp ce studia ilustrația și o apreciere mai mare pentru științe în timpul studiilor de inginerie mecanică, a decis să se apuce de treabă și să se întoarcă la prima sa dragoste: arta plastică.

Mai exact, genul de artă provocatoare și reprezentativă din punct de vedere tehnic care evocă în privitor o apreciere pentru realizări, știință, inginerie, matematică și arhitectură contemporană. 

Cea mai mare parte a operei sale are, de asemenea, o componentă figurativă și celebrează frumusețea formei umane.

Contrastul formelor arhitecturale și moliciunea organică a formei umane este o combinație nesfârșită fascinantă pentru mine ca artist. Îmi place să îmbin aceste elemente contemporane și clasice în picturile mele, folosind materiale tradiționale și tehnici de realism clasic, sper să evoc în telespectatorii mei un sentiment de posibilitate, satisfăcând în același timp dorința de detaliu a minții și dorința ochiului de frumusețe. –Bryan Larsen

Publicitate

7 gânduri despre „Savage Rose ~ For Your Love și Pictorul Bryan Larsen

  1. ‘Neata, drag AlbAtros frumos…mister(io’s)…
    Prin simbolistica expresiei vizuale filozofie,religiei, politica si arta, lumea a fost din generatie în generatie…manipulata! 😉

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s